<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!-- generator="wordpress/wordpress-mu-1.2.4" -->
<rss version="2.0" 
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/">
<channel>
	<title>Comments on: С-ма реєстрації</title>
	<link>http://blog.net.ua/blog/2007/05/10/signup.html</link>
	<description>Сервіс безкоштовних блогів</description>
	<pubDate>Thu, 20 Nov 2008 15:42:27 +0000</pubDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=wordpress-mu-1.2.4</generator>

	<item>
		<title>By: LaSet</title>
		<link>http://blog.net.ua/blog/2007/05/10/signup.html#comment-1555</link>
		<author>LaSet</author>
		<pubDate>Thu, 10 May 2007 11:56:49 +0000</pubDate>
		<guid>http://blog.net.ua/blog/2007/05/10/signup.html#comment-1555</guid>
		<description>так, у нас стоїть така перевірка IP на spamhaus.org

Якщо є бажання але немає можливості то завжди можна звернутися до мене для "ручного" створення акаунту ;)</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>так, у нас стоїть така перевірка IP на spamhaus.org</p>
<p>Якщо є бажання але немає можливості то завжди можна звернутися до мене для &#8220;ручного&#8221; створення акаунту ;)</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: andrijr</title>
		<link>http://blog.net.ua/blog/2007/05/10/signup.html#comment-1554</link>
		<author>andrijr</author>
		<pubDate>Thu, 10 May 2007 11:39:33 +0000</pubDate>
		<guid>http://blog.net.ua/blog/2007/05/10/signup.html#comment-1554</guid>
		<description>вчора пробував з дому зареєструвати новий блоґ - нічого не вийшло. Виявляється, зовнішня айпішка нашої локальної мережі є в одному із чорних списків як така, з якої розсилаються віруси і/або спам :(</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>вчора пробував з дому зареєструвати новий блоґ - нічого не вийшло. Виявляється, зовнішня айпішка нашої локальної мережі є в одному із чорних списків як така, з якої розсилаються віруси і/або спам :(</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>
